După pofta PSD: Mihai Fifor anunță că moțiunea de cenzură urmează să fie votată sâmbătă. Opoziția propusese vot la începutul săptămânii

Data actualizării: Data publicării:
fifor
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Secretarul general al PSD Mihai Fifor a declarat că moțiunea de cenzură ar urma să fie votată, sâmbătă, într-un plen reunit al Camerei Deputaților și Senatului, informează Mediafax.

„Parlamentarul PSD care votează la moțiune pleacă din partid. Sâmbătă e un efort pentru dumneavoastră să aduceți oameni. Încă aștept să vedem o formulă de guvern pe care o aduceți. Tot auzim povestea asta, în fiecare sesiune parlamentară”, a afirmat Mihai Fifor, marți seară, la Antena 3.

Social-democratul a adăugat că citirea moțiunii ar putea avea loc miercuri.

Citiți și: 
Cum încearcă PSD să pună votul pentru moțiunea de cenzură într-o zi de week-end ca să nu vină parlamentarii la vot

Birourile reunite ale Camerei Deputaților și Senatului nu au întrunit, marți seară, cvorumul necesar desfășurării ședinței în care trebuiau să stabilească un calendar pentru moțiunea de cenzură, a afirmat președintele Camerei Marcel Ciolacu.

Totodată, Marcel Ciolacu a adăugat că, deși PSD este acuzat că a convocat Birourile Permanente Reunite ale Camerei Deputaților și Senatului marți seara, la ora 18:30, opoziția a depus moțiunea „pe-nserate”. Acesta a reclamat că ceea ce face opoziția este o mascaradă.

Opoziția are strânse 238 de semnături pentru moțiunea de cenzură depusă, marți, la Parlament, inclusiv de la PSD. Printre aceștia se numără fostul deputat PSD Mihăiță Găină, fostul senator PSD Emanoil Savin, deputatul PSD Marius Bota și senatorul afiliat PSD Ioan Talpoș, potrivit documentului depus la conducerea Legislativului.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri