Elena Udrea neagă implicarea în scandalul Trășculescu

Data publicării:
1211udrea-33134

Subiectul a fost discutat de Elena Udrea la Grupul parlamentar PDL de la Camera Deputaţilor, unde a fost invitat şi avocatul deputatului Trăşculescu. La finalul întrevederii, Elena Udrea s-a declarat dezamăgită de faptul că numele i-a fost folosit chiar de un coleg de partid.

„De la colegi te aștepți să nu te implice în scandaluri. Consider că nu e corect față de mine să fiu implicată fără voia mea și fără nicio vină într-o astfel de situație”, a spus Elena Udrea.

Deputatul PDL Alin Trășculescu a fost reținut pentru trafic de influență

Deputatul PDL Alin Trășculescu, președintele organizației PDL Vrancea, a fost reținut în urmă cu câteva zile, la Focșani, de procurorii anticorupție, care îl acuză de trafic de influență și instigare la spălare de bani.

El se afla sub urmărirea DNA de mai multe luni. Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat la Digi24 că deputatul va fi exclus din partid, dacă Parlamentul va da aviz pentru arestarea lui.

Alin Trășculescu este primul parlamentar român prins în flagrant de procurorii anticorupție. Deputatul a fost reţinut la Focşani, în urma unei acţiuni organizate de DNA. Potrivit procurorilor, complicele lui Alin Trășculescu a primit de la denunțător 50.000 de lei, bani ce urmau să-i fie daţi deputatului pentru ca acesta să intervină inclusiv la Ministerul Turismului și Dezvoltării Regionale ca să obțină contracte de achiziții publice.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri