EXPLOZIA DE LA BUMBEȘTI-JIU. Mărturiile oamenilor din blocul afectat

Data publicării:
16 2011explozie-33830

Actualizare 13.00.O comisie formată din reprezentanţi ai firmei care distribuie gazul, dar şi angajaţi ai Inspectoratului de Stat în Construcții verifică starea blocului. Nu se știe când vor putea reveni oamenii în cele zece locuinţe afectate. Nicio garsonieră nu era asigurată.

Printre dărâmături a fost găsit și proprietarul garsonierei în care a avut loc deflagrația

Cel mai probabil din cauza unei acumulări de gaze, o garsonieră de la parterul unui bloc de patru etaje a fost distrusă aproape complet. Alte nouă locuinţe au fost afectate. Geamurile au fost sparte, iar uşile au sărit din balamale.Bucăţi de mobilă şi bucăţi din ziduri s-au împrăştiat peste tot.

Una dintre victime a fost transportată la București, cu arsuri pe 50% din corp, o alta a fost operată la spitalul din Tg. Jiu, iar a treia este în afara oricărui pericol.

Persoana operată este și ea în afara oricărui pericol.

La Bumbești Jiu nu există spital, cel mai apropiat fiind cel din Tg. Jiu, la o distanță de 15 kilometri.

Zece garsoniere din două scări de bloc au fost distruse ca urmare a deflagrației produse la ora 3.00 dimineața la parterul imobilului.

Pompierii au intevenit în 20 de minute de la momentul apelului.

Blocul era situat într-o zonă dens locuită, a spus primarul din Bumbești Jiu. Locatarii au fost cazați la rude, acum nu mai există niciun pericol, pentru că au fost întrerupte utilitățile. Astăzi se va face o analiză la clădire, pentru a se demara reparațiile, a adăugat el. Autoritățile locale dispun de spații ce pot fi amenajate pentru cazarea persoanelor care au avut de suferit, a subliniat primarul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri