O fată de 13 ani a pus pe jar familia și zeci de polițiști, după ce a dispărut de acasă. Unde a fost găsită

Data actualizării: Data publicării:
fata disparuta tg jiu

O adolescentă din Târgu Jiu a pus pe jar zeci de polițiști după ce a dispărut de acasă. Fata, în vârstă de 13 ani, a plecat fără să le spună părinților unde merge, și-a închis telefonul și nu a mai fost de găsit. Îngrijorat, tatăl fetei a sunat la 112 și a semnalat dispariția copilei. Peste trei ore au căutat-o oamenii legii și familia, la prieteni, prin baruri și prin parcuri. Adolescenta a fost dată chiar și în urmărire la nivel național.

ACTUALIZARE. Polițiștii au găsit-o în cele din urmă tot în Târgu Jiu - fata era alături câțiva prieteni. Era teafără și nevătămată.


Știrea inițială:

O minoră de 13 ani din Târgu Jiu a fost pusă în urmărire la nivel național, după ce tatăl său i-a anunțat, marți, dispariția de la domiciliu. 

Minora se numește Roberta-Gabriela Codinoiu , are o înălțime 1,60 m, greutate 50 kg, ochi de culoare căprui, păr lung șaten, ten deschis, fără semne particulare. La momentul dispariției era îmbrăcată în blugi de culoare albastră, bluză de culoare verde și pantofi sport de culoare albă.    

La data de 24 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de un bărbat de 39 de ani, din municipiul Târgu Jiu, despre faptul că în jurul orei 20:00, când a revenit la domiciliu, de la serviciu, a constatat că fiica sa, Codinoiu Roberta-Gabriela, de 13 ani, a plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit. Fata îl anunțase telefonic, în cursul după-amiezii, că urmează să plece de acasă, dar nu a revenit până la ora respectivă.

Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că minora este cunoscută cu plecări repetate. Minora a fost pusă în urmărire la nivel național, iar polițiștii efectuează verificări și activități specifice pentru identificare.

Persoanele care pot oferi detalii de natură să-i ajute polițiștii să găsească minora sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri