Femeie din București înjunghiată de iubitul ei într-un taxi

Data actualizării: Data publicării:
taxi
Foto: INQUAM Photos / Octav Ganea

O femeie de 31 de ani a fost înjunghiată sâmbătă de către iubitul ei, în timp ce se afla într-un taxi staţionat în faţa locuinţei sale din Sectorul 2 al Capitalei, ea fiind în prezent internată în stare gravă la spital, după ce a intrat în stop cardio-respirator şi a fost resuscitată, relatează Agerpres.

Autorul atacului, un bărbat în vârstă de 23 de ani, a fost prins şi reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, fiind acuzat de comiterea infracţiunilor de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor.

„La data de 18.03.2023, în jurul orei 01,20, în timp ce se afla pe bancheta din spate a unui taxi staţionat în faţa locuinţei sale din municipiul Bucureşti, Sector 2, inculpatul, un bărbat în vârstă de 23 de ani, a lovit-o pe concubina sa, în vârstă de 31 de ani, cu lama unui cuţit în gât, provocându-i o plagă înjunghiată în zona cervicală anterioară, după care a fugit de la faţa locului. Victima a fost transportată cu taxiul respectiv la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca Bucureşti, a intrat în stop cardio-respirator şi a fost resuscitată, fiind ulterior supusă unei intervenţii chirurgicale, iar în prezent este internată în spital, în stare gravă”, a anunţat, luni, Parchetul Capitalei.

Atacatorul a fost reţinut sâmbătă pentru 24 de ore, ulterior fiind admisă propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Omoruri.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri