Femeie găsită decedată pe bancheta din spate a autoturismului său, la Focşani

Data publicării:
masina de politie
Mașină de poliție. Foto: Poliția Română

Poliţiştii fac cercetări după ce o femeie de 32 de ani a fost găsită decedată, luni, pe bancheta din spate a autoturismului său, parcat pe o stradă din municipiul Focşani, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

„Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Focşani desfăşoară cercetări la fata locului cu privire la un caz de deces, sesizat luni, 25.09.2023, ora 15,05, prin apel 112. Din primele verificări efectuate rezultă că apelantul, un bărbat din municipiul Focşani, a găsit-o pe soţia sa, în vârstă de 32 ani, decedată pe bancheta din spate a autoturismului personal, parcat pe o stradă din municipiu”, a precizat IPJ Vrancea, potrivit Agerpres.

Potrivit poliţiei, trupul femeii nu prezenta urme vizibile de violenţă, fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Vrancea, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului de caz, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă. 

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri