Frig aproape ca afară într-un ansamblu rezidenţial

Data publicării:
popesti

Claudiu Georgescu s-a mutat de câteva luni într-un ansamblu rezidenţial din Popeşti-Leordeni. Noaptea trecută, un dispozitiv al furnizorului de gaze s-a defectat şi a lăsat în frig toate locuinţele.

„Ni s-a spus că da, ştiu de problemă, că este deja o echipă pe teren, am coborât jos până în capătul străzii cu încă un vecin, un pic mai sus, un pic mai jos, i-am sunat din nou. Nu, că nu este echipă, că de fapt mâine dimineaţă va veni o echipă. Ultima idee a fost că echipamentul care trebuie schimbat nu e pe stoc”, a spus un locatar.

„Am cerut o ora mai exactă, avand în vedere că trecuseră 12 ore, mi s-a spus că în decursul zilei de astăzi”, a spus și o locatară a ansamblului rezidențial.

Pentru că nu au mai funcţionat centralele, oamenii au folosit surse alternative de încălzire.

„Am băgat caloriferul electric în priză, ca să nu nenorocesc copilul, pentru că şi aşa l-am avut răcit”, spune un alt bărbat.

Problema s-a rezolvat după aproximativ 16 ore, în copndiţiile în care peste noapte temperaturile au ajuns la minus 18 grade Celsius, iar în mijlocul zilei nu au depăşit minus cinci grade Celsius.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri