Guvern: Premierul a cerut să se acționeze urgent pentru salvarea vieţii militarilor răniţi

Data publicării:
tudose psd

CAMION MILITAR RASTURNAT. Premierul Mihai Tudose le-a cerut ministrului Apărării, Adrian Țuțuianu, ministrului de Interne, Carmen Dan, și secretarului de stat din MAI Raed Arafat să acționeze de urgență, în mod coordonat, în cadrul celulei de criză, pentru salvarea vieții militarilor răniți în accidentul care a avut loc joi seară în județul Argeș.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, prim-ministrul este în permanentă legătură cu instituțiile implicate în acțiunea de salvare pentru ca Executivul să pună la dispoziție tot ce este nevoie pentru sprijinirea victimelor și a familiilor acestora.

"Solicit ministrului Sănătății să pună la dispoziția spitalelor în care vor fi internați militarii răniți toate resursele necesare pentru a fi cât mai bine îngrijiți. În această seară am cerut și ministrului Apărării, Adrian Țuțuianu, precum și secretarului de stat din MAI Raed Arafat să se deplaseze la locul accidentului pentru a coordona acțiunile de salvare. Suntem alături de militarii răniți în acest cumplit accident și le dorim multă sănătate", a declarat premierul Tudose.

De asemenea, șeful Executivului a transmis condoleanțe tuturor celor îndurerați după această tragedie. Guvernul va oferi sprijinul necesar familiilor militarilor implicați în acest accident, se mai arată în comunicat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri