Video UPDATE. Noi imagini cu agresorul de la Onești. Soția sa a fost reținută pentru complicitate

Data actualizării: Data publicării:
agresor onesti balcon
Autorul luării de ostatici de la Onești a ieșit la un moment dat la balcon și a fluturat un cuțit Foto: captură video

Au apărut primele imagini cu agresorul de la Onești, care a sechestrat doi muncitori într-un apartament, pe care ulterior i-a înjunghiat mortal. Imaginile sunt filmate din exterior în momentul în care agresorul a ieșit la balcon, în timpul negocierilor cu poliția. Bărbatul de 68 de ani pare că vorbește la telefon și flutură la un moment dat un cuțit, cu lamă destul de lungă, de la geamul balconului. 

ACTUALIZARE 23:00 Soția agresorului a fost reținută luni seara pentru complicitate la lipsire de libertate. Se pare că și ea se afla în imobil. Potrivit primelor informații, femeia se afla la etajul patru al aceleiași clădiri, cu un etaj mai sus față de apartamentul groazei. Polițiștii au găsit în geanta ei mai multe coliere din plastic.

sotia agresorului onesti retinuta - captura
Momentul în care soția agresorului este ridicată de polițiști și condusă către mașina poliției Foto: captură video Digi24

Între timp, au apărut noi imagini cu bărbatul care i-a ucis pe cei doi muncitori luați ostatici, dar și de la intervenția poliției, când se aud inclusiv împușcături.

Bărbatul a ieșit la un moment dat pe balcon împreună cu victimele sale și se aude spunându-le polițiștilor: „Am zis să plecați de acolo! Plecați acasă, gata, hai!”.

Atenție, imaginile au impact emoțional:


Primele imagini cu autorul luării de ostatici:

Fostul proprietar al imobilului, care a pierdut apartamentul în urmă cu 12 ani în favoarea companiei unde lucrau victimele, i-a sechestrat pe cei doi și a încercat să obțină drept răscumpărare fosta sa proprietate. Chiar el a sunat la poliție să spună că îi ține pe cei doi sechestrați, sub amenințarea unui cuțit. Negocierile cu specialistul poliției din Bacău au eșuat, așa că agresorul, un bărbat de 68 de ani, i-a înjunghiat pe cei doi, care au murit din cauza rănilor. 

Agresorul a fost împușcat de poliție în momentul intervenției forțelor de ordine. Poliția a negociat cu el mai multe ore, fără succes, și s-a hotărât să spargă ușa metalică a apartamentului în momentul în care dinăuntru s-au auzit strigăte de ajutor. Când au intrat polițiștii, cei doi muncitori erau înjunghiați.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri