Jurnal pentru copii. Marius Manole, specialist în gătitul sarmalelor

Data publicării:
miruna 20si 20marius 202-39558

Marius Manole, unul dintre cei mai talentaţi actori ai tinerei generaţii, a primit vizita micului reporter al „Jurnalului pentru copii” şi, fermecat de Miruna, a povestit o mulţime de lucruri din copilăria lui, despre obiceiurile de Crăciun, dar şi despre ce i-ar fi plăcut să facă dacă nu devenea actor.

Jurnal pentru copii. Marius Manole, specialist în gătitul sarmalelor |DIGI24

Dacă nu reuşeam la teatru probabil că dădeam încă o dată şi încă o dată, până intram. Mi-ar fi plăcut să fiu chelner, să fiu cofetar, să fac balet, mi-ar fi plăcut să fac gimnastică. Mi-ar fi plăcut să fac multe lucruri”, a dezvălui actorul.

Actorul Teatrului Național a mărturisit că este specialist în gătitul sarmalelor și nu numai.

Cel mai bine îmi ies borşurile moldoveneşti, sarmalele îmi ies foarte bine şi tocăniţele ca la noi în Moldova. La noi se gătesc foarte multe tocăniţe. Nu ştiu să gătesc peşte şi nu ştiu să fac dulciuri, chiar dacă voiam să mă fac cofetar. Şi mai gătesc foarte bine uneori la restaurant”, a mai spus acesta.

Marius Manole i-a mai dezvălui Mirunei ca, din copilărie, avea roluri preferate pe care abia aștepta să le joace.

Cum erau sărbătorile lui Marius Manole, în copilărie? Ca pentru majoritatea copiilor, foarte frumoase.

Era foarte frumos, noi abia aşteptam ziua aia. Se împodobea pomul şi după aia plecam la colindat. Eram cei mai fericiţi oameni! Tot anul trăiam pentru seara aia. Primeam bănuţi şi sunam la uşi. Ne tremurau vocile la cântat. Eram şi foarte mulţi copii în bloc pe timpul ăla. Era foarte frumos”, mărturisește actorul sâmbătă la „Jurnalul pentru copii” de la Digi24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri