Mihai Mălaimare și-a dat demisia din CNA

Data publicării:
cna 20mediafax-43877

Mihai Mălaimare și-a anunțat motivele demisiei, prin intermediul avocatului său.

„Decizia de a demisiona a survenit ca urmare a faptului că Agenția Națională de Integritate a comunicat domnului Mălaimare că a inițiat o cercetare în ceea ce îl privește, cu suspiciunea de incompatibilitate între funcția de membru al C.N.A. și aceea de manager al Teatrului Masca”, se arată în documentul trimis de avocatul lui Mălaimare, publicat de paginademedia.ro.

„Deși domnul Mălaimare consideră că nu a încălcat dispozițiile legale privitoare la incompatibilitate, situație în care califică această cercetare ca fiind neîntemeiată și își rezervă dreptul să conteste, în conformitate cu dispozițiile legale, orice act ar putea fi emis de A.N.I. în legatură cu acest aspect, domnia sa nu dorește ca declanșarea acestei proceduri să atingă în niciun fel imaginea Consiliului Național al Audiovizualului și nici pe cea a Guvernului României care l-a propus și i-a susținut numirea în aceasta funcție, motiv pentru care a demisionat din funcția ocupată”, relatează portalul paginademedia.ro.

Este al doilea director de teatru care își dă demisia ca urmare a verificărilor inspectorilor de integritate. Mircea Diaconu, directorul Teatrului Nottara, a renunțat la mandatul de ministru al Culturii, în prima lună de guvernare, și din cea de senator, în luna decembrie, în urma unei decizii definitive privind incompatibilitatea sa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri