Mitică Dragomir: Bonetti e cel mai slab antrenor din istoria lui Dinamo

Data publicării:
bonetti-32895

După 0-1 cu FC Vaslui, Dinamo a ajuns la cea mai proastă linie de clasament din ultimii 40 de ani! Din sezonul 1971/1972 nu au mai fost alb-roșii atât de jos în ierarhia campionatului intern.

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat după meci că Dario Bonetti este cel mai slab antrenor din istoria grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare, precizând că nici la copii şi juniori nu a fost un tehnician mai slab.

"Dinamo se bate la retrogradare, nu are niciun viitor. Bonetti este cel mai slab antrenor din istoria lui Dinamo, nu știu dacă a mai fost de două ori în situația asta. N-am văzut echipa mai slabă decât Dinamo în ultimele luni. În meciul cu Vaslui au jucat doar cu mingi pe sus, mă doare că o echipă de top își propune locul 5. Conducerea lui Dinamo nu merită așa ceva. Eu i-am făcut plângere lui Bonetti la Comisia de Disciplină, nu pot să-l iert, de asta se ocupă Dumnezeu", a spus Dragomir la Digi Sport.

Administratorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, l-a pus şi el la zid pe italianul Dario Bonetti, spunând că e nevoie de un detectiv pentru a descifra jocul echipei.

"FC Vaslui a avut superioritate la mijlocul terenului, calitatea unor jucători precum Sânmărtean, Caue și Jumisse a făcut diferența. Cred că ar fi nevoie de un detectiv pentru a descifra tactica lui Dinamo, nu a fost nicio concepție de joc. Dănciulescu a evoluat și extremă dreaptă, cred că ar fi avut nevoie de tricoul cu numărul 7 pe care l-au purtat Pârcălab și Țălnar. Dinamo nu a avut nicio ocazie, exceptând situația lui Cătălin Munteanu. El a fost plimbat peste tot, ca înainte de 90", a spus Dinu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri