Moartea bizară a unui bărbat întors recent din Germania într-un centru de carantină din Bistrița. Cum a fost descoperit

Data publicării:
criminalisti

Un bărbat din Bistrița-Năsăud, recent întors din Germania, a fost găsit mort în centrul de carantină în care fusese internat. Acesta revenise în țară în urmă cu aproximativ două săptămâni și ar fi trebuit să rămână în izolare la domiciliu, măsură pe care nu a respectat-o potrivit informațiilor transmise de Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

Bărbatul a fost găsit mort de forțele de ordine care asigură paza clădirii în care sunt cazate persoanele aflate în carantină. Polițiștii au demarat o anchetă, relatează Gazeta de Bistrița.

Bărbatul de 51 ani  a fost dus în centrul de carantină pe data de 25 mai, iar pe data de 3 iunie a fost găsit mort.

„În această dimineață și la prânz, persoana respectivă nu a ridicat masa, astfel că jandarmii care asigurau paza locației de carantinare au încercat să ia legătura cu aceasta pentru a verifica dacă sunt nereguli. Ca urmare a faptului că nu au reușit să stabilească un contact, forțele de ordine au recurs la intrarea forțată în camera acesteia. Bărbatul a fost găsit în stare de inconștiență, astfel că s-a efectuat un apel 112. Echipajele medicale care au intervenit la fața locului au constatat decesul acestuia”, au precizat reprezentanții Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud.

Criminaliștii au declanșat o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Totodată, va fi efectuată necropsia cadavrului care va stabili cu exactitate cauza decesului.

Bărbatul nu a semnalat autorităților în niciun moment probleme de sănătate, simptomatologie specifică Covid-19 sau alte probleme. Ultima dată când s-a luat legătura cu această persoană a fost în seara de 2 iunie.

„În funcție evoluția situației, vom reveni cu mai multe amănunte despre acest caz în momentul în care va fi definitivat raportul asupra decesului persoanei în cauză”, a mai precizat sursa citată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri