Video O parcare etajată în care s-au investit un milion de euro a fost vandalizată înainte de a fi dată în folosință

Data actualizării: Data publicării:
parcare vandalizata
O parcare etajată în care s-au investit un milion de euro a fost vandalizată înainte de a fi dată în folosință. FOTO: Digi24

Este anchetă la Arad, după ce o parcare etajată a fost vandalizată înainte să fie dată în folosință, de către mai multe persoane care nu au fost încă identificate. Autoritățile locale au investit un milion de euro în această parcare.

Zeci de corpuri de iluminat sparte, cabluri smulse, pereți mâzgăliți, sticle de alcool aruncate pe jos. Așa arată parcarea etajată din cartierul arădean Alfa. Încă nu se știe cine sunt autorii acestor distrugeri, iar locuitorii din zonă sunt îngrijorați.

"Așa-i întotdeauna, nu poți să lași nimic, că se distruge tot. Las mașina, dar câteodată mă uit pe geam, o verific", spune un tânăr.

"N-ai curaj să lași mașina, că dacă sparge becurile, atunci sparge și mașina", adaugă altul.

Oamenii spun că este necesar ca în zonă să fie mai mulți polițiști, care să facă verificări.

În locul care a fost vandalizat nu există camere de supraveghere, dar făptașii au fost filmați la intrare și la ieșire. Societatea care administrează parcarea a făcut sesizare penală.

Cristian Dan Cotuna, consilier la Primăria Arad: "În acest moment se încearcă identificarea suspecților, cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de monitorizare din zonă, iar în momentul în care vor fi identificați, probabil că vor fi sancționați conform legii."

Parcarea a fost finalizată la sfârșitul anului 2021, dar ar urma să devină funcțională abia din această toamnă, după organizarea unor licitații pentru locurile disponibile.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri