Sari la conținut

Primar ameninţat cu un cuţit într-o benzinărie

Primarul din Orşova, Marius Stoica, a fost ameninţat probabil cu un cuţit, luni seară, într-o benzinărie din oraş. Agresorul a fost prins și este audiat la Poliţie.

Cutit atac injunghiere - Guliver GettyImages-1

Foto: Guliver / GettyImages

Primarul Marius Stoica a sunat la 112 şi a reclamat că un bărbat pe care îl cunoaşte l-a ameninţat probabil cu un cuţit.

Eram în benzinărie să îi cumpăr copilului un suc, mă rugase să îi duc acasă. Am luat sucul, m-am dus la casă, am plătit şi apoi a apărut un om mai robust, cu tatuaje multe, îl ştiam pe individ, are probleme cu legea. S-a repezit la mine, m-a înjurat, m-a ameninţat. I-am zis să mă lase în pace. A reuşit să mă scoată afară, acolo a profitat de faptul că nu era nimeni, m-a luat de gât şi mi-a zis: bă, potoleşte-te că te omorşi mi-a pus ceva la gât. Nu ştiu dacă era cuţit, nu am apucat să văd pentru că mă strânsese cu braţul de gât. M-am speriat, am început să mă zbat, am reuşit să scap din prinsoarea lui şi am fugit înapoi în magazin. Am sunat la 112, iar Poliţia a venit imediat. El nu a apucat să fugă de la faţa locului, aşa că l-au luat la Poliţie. Nu mi-a spus cu ce să mă potolesc, de ce m-a ameninţat”, a declarat Marius Stoica.

Agresorul edilului a fost dus la sediul Poliţiei Orşova pentru audieri.