Roata panoramică din Târgul de Crăciun din Arad funcţionează din nou, după ce joi a fost oprită în urma unui control

Data publicării:
roata panoramica de la arad
Roata panoramică din Târgul de Crăciun din Arad funcţionează din nou, după ce joi a fost oprită în urma unui control.

Roata panoramică din Târgul de Crăciun Arad, oprită joi în urma unui control al ISCIR, a fost repusă în funcţiune, după ce toate problemele birocratice identificate de inspectori au fost rezolvate.

Primăria Arad a anunţat, vineri seară, că toate actele au fost actualizate, astfel că roata panoramică funcţionează în siguranţă.

„Roata panoramică funcţionează în siguranţă. Neplăcerile birocratice între firma care a adus roata panoramică la Târgul de Crăciun din Arad şi organele de control s-au finalizat cu succes, toate actele fiind actualizate”, a transmis Primăria Arad, potrivit News.ro. 

Siguranţa vizitatorilor la târg care s-au dat în roată nu a fost niciodată pusă în pericol, dă asigurări Primăria Arad, care mai spune că a fost o problemă de natură birocratică remediată într-un timp scurt. 

„Roata panoramică avea inspecţia făcută, ultima dată în 21 iulie a.c., dar, din păcate, aşa cum s-a mai întâmplat şi în alte ocazii, unor funcţionari publici le este mai simplu să facă exces de zel şi să spună «NU» decât să găsească soluţii pentru rezolvarea problemei. Le mulţumesc tuturor celor care s-au implicat pentru remedierea rapidă a situaţiei neplăcute, chiar acum în pragul sărbătorilor de iarnă”, a declarat Călin Bibarţ, primarul municipiului Arad.

Roata a fost oprită, joi, în urma unui control al ISCIR. 

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri