Sari la conținut

Sistem reparat. Șoferii trebuie să plătească rovinieta până la miezul nopții

 

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România informează participanţii la trafic că defecțiunile apărute în cursul zilei de astăzi la sistemul informatic de emitere, gestiune și monitorizare a rovinietei au fost remediate în totalitate, acesta funcționând la parametrii optimi. De asemenea și plata taxei de trecere la podurile Dunărene (peaj) se poate face prin utilizarea sistemului (inclusiv SMS).

Recomandăm tuturor celor care circulă pe drumurile naționale și pe autostrăzi începând cu ora 20:00 achiziționarea rovinietei până la ora 24:00 a acestei zile pentru evitarea emiterii de amenzi.

Astăzi, 30.04.2016, în urma unor defecțiuni tehnice survenite la sistemul informatic de emitere, gestiune și monitorizare a rovinietei, achiziționarea acesteia, precum și plata taxei de trecere la podurile Dunărene (peaj), prin intermediul sistemului, fuseseră sistate”, informează CNADNR.

CNADNR dădea asigurări în cursul zilei de azi că nu se vor emite amenzi pentru șoferii surprinși în trafic fără rovinetă pe durata blocajului în funcționarea sistemului de achiziționare a rovinetei și de plată prin SMS a taxei de pod de la Fetești.