Strat generos de sare pe un bulevard din București, deși nu e polei și nu a nins. Autorități: A fost o probă, sarea a fost strânsă

Data actualizării: Data publicării:
Strat de sare pe bulevardul Timișoara
Strat de sare pe bulevardul Timișoara din București. Foto: Captură TV

Situație incredibilă în București, semnalată de un telespectator Digi24. Pe o porțiune a bulevardului Timișoara din Capitală, autoritățile locale au împrăștiat deja sare, în cantități generoase. Reprezentanții primăriei Sectorului 6 spun că totul a fost o probă, iar sarea a fost strânsă.

ACTUALIZARE 20:25 - Primăria sectorului 6 a comunicat, la cererea Digi24, că sarea împrăștiată a fost de fapt o probă de lucru pentru iarnă. Au vrut să se asigure drumarii că totul funcționează în parametri normali. Primăria adaugă că sarea a fost, între timp, strânsă de pe șosea.


Știrea inițială: 

Asta deși vremea a fost bună, iar afară nu a căzut încă niciun fulg de nea. Mai mult, Capitala nu e în niciuna dintre zonele aflate sub avertizări de ninsori sau de formare a poleiului.

Cel care ne-a trimis imaginile spune că mașinile circulă cu dificultate din cauza stratului gros de sare de pe șosea.

Vă reamintim, dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri