TRUCURI PENTRU FRUMUSEȚE. Colagenul care se bea și crema din cafea

Data publicării:
17 2011frumusete-33984

Pentru zeci de tineri, dimineaţa a început cu mişcare. Bicicletele care se înclină au atras mulţi curioşi, dornici să simtă pe pielea lor efectele aparatului.

„Avantajul principal este oferirea unui antrenament complet după cum spuneam nu mai lucrăm numai picioarele ci lucrăm şi picioarele, şi braţele”, spune Oana Vlad.

O altă noutatea a târgului de la Romexpo este colagenul care se bea şi care înlocuieşte crema clasică. Comercianţii dau asigurări că efectele sunt miraculoase: pielea va fi mai netedă, într-un timp mai scurt, iar efectele se menţin în timp.

„Se prepară foarte uşor, este o linguriţă în doză, se pun trei linguriţe de colagen şi 250 de mililitri de apă se amestecă foarte uşor şi se bea”, dezvăluie Elena Gavriţă.

Cine a trecut pe la târgul de echipamente sportive, fitness şi spa trebuie să se oprească neapărat şi la târgul de frumuseţe de la Sala Palatului. Produsele prezentate au luat ochii doamnelor. O cremă scrub din cafea măcinată sau cu lapte de capră costă între 35 şi 80 de lei.

Ambele târguri, cel de echipamente sportive şi cel de frumuseţe - sunt deschise până mâine seară.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri