Tudor Chirilă: Lui Gyuri îi datorez lansarea în muzică

Data publicării:
tudor chirila

Liderul şi solistul trupei Vama, Tudor Chirilă, a postat luni, pe contul său de Facebook, un mesaj prin care şi-a exprimat regretul în urma decesului artistului Ioan Gyuri Pascu, dezvăluind că îi datorează acestuia lansarea sa în muzică şi că „Gyuri a fost primul producător care a crezut în muzica Vama Veche”.

tudor chirila

„Lui Gyuri îi datorez lansarea în muzică. A fost primul producător care a crezut în muzica Vama Veche şi s-a încumetat să finanţeze primul nostru disc, Nu am chef azi”, a scris Tudor Chirilă.

„Cred că bunul simţ, modestia exagerată şi un anumit tip de frământare interioară specifică oamenilor cu suflet mare au frânat o carieră care ar fi meritat mult mai mult. Cei apropiaţi însă (printre care, din nefericire, nu mă aflu) au fost cei mai câştigaţi pentru că s-au aflat în raza de acţiune a sensibilităţii lui. Dumnezeu să te odihnească, Gyuri”, a adăugat Tudor Chirilă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri