Un bărbat a încercat să se sinucidă într-un hypermarket din Capitală

Data publicării:
news alert 112 smurd

Un bărbat în vârstă de 46 de ani a încercat să se sinucidă, vineri după-amiază, într-un hypermarket din Capitală. Bărbatul a fost imobilizat de poliţişti şi transportat la Spitalul Universitar, unde i se va face o evaluare psihiatrică, potrivit Poliţiei Capitalei.

Bărbatul se afla într-un hypermarket de pe Şoseaua Chitiliei, în zona raionului de carne, când a început să ameninţe că se va sinucide, spun reprezentanţii Poliţiei Capitalei. Acesta avea asupra lui un cuţit, cu care şi-a provocat mai multe răni pe braţe, dar la apariţia forţelor de ordine s-ar fi liniştit, în cele din urmă fiind imobilizat, relatează News.ro.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Universitar din Capitală, unde i se va face un consult psihiatric, în urma căruia se va decide dacă va fi transferat la Spitalul Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia, din sectorul 4 al Capitalei.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei, bărbatului i se va întocmi, probabil, dosar penal pentru tulburarea liniştii publice, urmând să fie dus la Secţia 5 de Poliţiei pentru a fi audiat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri