Un bărbat bănuit că a omorât în bătaie o fetiță de doi ani a fost reținut de polițiști

Data publicării:
barbat cu catuse la maini
Un bărbat care și-a ucis soția vrea să scape nepedepsit spunând că ea i-a cerut să o omoare Foto: Guliver/GettyImages

Un bărbat de 21 de ani din localitatea Merișani, județul Argeș, a fost reținut, joi, sub acuzația de omor, fiind bănuit că a omorât o copilă de doi ani, fiica iubitei lui, transmite Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, Mădălina Epure, a declarat că poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare o ordonanță de reținere emisă de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș pe numele unui bărbat suspectat de săvârşirea infracţiunii de omor.

Acesta este bănuit că a omorât-o în bătaie pe fiica iubitei lui, în vârstă de doi ani.

„Din cercetări s-a stabilit că în seara de 15 august, acesta ar fi aplicat mai multe lovituri unei minore de doi ani, fiica concubinei. După administrarea probatoriului, bărbatul, de 21 de ani, din Merișani, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine (vineri-n.r.), să fie prezentat Tribunalului Argeș cu propunere de arestare preventivă”, a precizat Epure.

Surse apropiate anchetei au declarat că în ziua în care fata a murit mama era plecată la un magazin, iar când s-a întors a găsit-o pe fetiță plângând. Câteva ore mai târziu, un echipaj de la ambulanță a fost chemat în ajutor, pe motiv că fata s-a înecat. Aceasta a fost transportată la spital în stop cardiorespirator. La necropsie, medicii legiști au stabilit că fetița a fost bătută.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri