Un bărbat din Pitești reclamă că i-a fost spartă cutia de valori din bancă

Data publicării:
bani 2-5

Fiul păgubitului, Daniel Florea, a declarat la Digi24 că tatăl său a sesizat dispariția bunurilor astăzi, în jurul prânzului. „La ora 11 când a fost acolo erau banii, la ora 14.00, când a mers să depună înapoi ce luase din sumă nu mai erau. Era căsuța goală”, a precizat acesta.

„Aș ruga pe toți cei care au la banca respectivă bunuri, să meargă să-și verifice căsuțele, pentru că s-ar putea să fi fost mai multe sparte”, a mai spus Daniel Florea.

Bărbatul a mai spus că a anunțat poliția și că așteaptă rezultatele anchetei. 

Dănuț Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, a declarat la Digi24 că poliția a fost sesizată printr-un apel la numărul 112, iar colegii săi au mers la fața locului, au audiat o parte din angajații băncii respective, au făcut cercetare la fața locului și au ridicat înregistrările video de pe camerele de supraveghere.

Potrivit oficialului, bărbatul din Pitești „reclamă că i-ar fi dispărut dintr-o cutie de valori mai multe sume de bani, un ceas din aur și niște obiecte, tot din aur. Prejudiciul, după dânsul, se ridică undeva la cinci miliarde de lei vechi”.

„Noi o să vedem, nu putem să ne pronunțăm deocamdată asupra veridicității faptelor, luăm în calcul orice variantă și vom stabili cu exactitate ce s-a întâmplat”, a precizat el.

Dănuț Dinu a spus că este pentru prima dată când se confruntă cu o astfel de plângere.

În această vară, două reclamaţii asemănătoare, care vorbeau despre furt de bani şi bijuterii din casetele de valori din aceeaşi bancă, le-au de lucru poliţiştilor din Prahova. Averi în valoare de un milion de euro ar fi dispărut în acest fel.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri