Un bărbat din Putna a murit strivit de propriul cal, în timpul filmărilor unui videoclip

Data actualizării: Data publicării:
cal
Un bărbat din Putna a murit strivit de propriul cal, în timpul filmărilor unui videoclip FOTO: Getty Images

Un bărbat de 56 de ani, din comuna Putna, județul Suceava, a murit strivit de propriul cal, în timp ce participa la filmarea unui videoclip muzical.

Gheorghe C., cunoscut crescător de cai din zonă, a fost cooptat să participe la filmările pentru un videoclip care au avut loc sâmbătă, 1 iulie. Se pare că la un moment dat calul - un animal masiv, de peste 800 de kilograme - s-a speriat, s-a ridicat în două picioare și apoi s-a răsturnat pe spate, strivindu-l sub greutatea lui pe călărețul care nu a mai reușit să-l strunească, potrivit suceava-smartpress.ro.

Grav rănit, bărbatul a fost dus la Spitalul din Rădăuți, iar apoi transferat la Spitalul Județean din Suceava, unde a fost operat în regim de urgență.

Însă, în ciuda eforturilor făcute de medici, starea lui s-a agravat și mai mult, iar în cursul zilei de duminică bărbatul a murit.

Duminică, bărbatul urma să participe la parada călăreților organizată în mod tradițional la Putna pe 2 iulie, când creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Voievod Ștefan cel Mare, înhumat la cunoscuta mănăstire din localitate ctitorită de voievod.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri