Un pădurar a fost găsit mort în pădure. Prima ipoteză: A fost ucis de viespi

Data actualizării: Data publicării:
padure fb romsilva

Un bărbat de 47 de ani, de profesie pădurar, a murit sâmbătă după ce ar fi fost înţepat de viespi, au informat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

El a fost găsit în stare de inconştienţă, într-o pădure din Murgeni, la faţa locului fiind trimise două echipaje medicale.

„Pacientul a fost găsit în stop cardio-respirator, fiind aplicate manevre de resuscitare. Din păcate, viaţa bărbatului nu a putut fi salvată, echipajele de la faţa locului declarând decesul”, a precizat managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, iar medicii legişti urmează să stabilească, în urma necropsiei, cauza decesului.

„Astăzi, 5 octombrie 2019, în jurul orelor 10.30, a încetat din viață colegul nostru, pădurar Aurel Stângaciu, în urma a mai multor înțepături de viespi. Cadrele medicale au incercat resuscitarea pădurarului aflat în șoc anafilactic, insă acesta nu a putut fi salvat (...) Pădurarul Stângaciu Aurel avea vârsta de 47 de ani, cu o activitate în Ocolul silvic Epureni de aproape 30 de ani (angajat din anul 1990)”, a transmis Romsilva pe pagina sa de Facebook.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri