Un polițist a decedat după ce barca în care se afla, s-a răsturnat

Data publicării:
20012013 20politist 20inecat-44804
Patru ambulanțe, un echipaj de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență și unul de la Jandarmerie au sosit la trei kilometri de locul unde s-a răsturnat barca, neputând înainta mai mult din cauza terenului accidentat.Șapte din cele zece persoane au reușit să se salveze, iar trei n-au fost de găsit. După trei ore de căutări, a fost descoperit cadavrul unui bărbat de 40 de ani, pe care polițiștii l-au recunoscut ca fiind colegul lor. Bărbatul era polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Giurgiu.

Autoritățile continuă căutările, însă șansele ca cei doi să fie găsiți în viață sunt din ce în ce mai mici.

Giurgiu. O barcă în care erau 10 persoane s-a răsturnat în Dunăre, două sunt date dispărute
O barcă în care se aflau zece persoane s-a răsturnat în Dunăre, duminică, în zona localităţii Slobozia din judeţul Giurgiu.Potrivit şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, colonel Emil Apostol, citat de Mediafax, incidentul a fost anunţat prin 112, primele date arătând că în barca răsturnată erau zece persoane care mergeau la vânătoare, iar opt dintre acestea s-au salvat şi s-au refugiat pe o insulă.

„Am primit apel la 112 că o barcă pescărească în care se află zece oameni ce mergeau la vânătoare s-a răsturnat pe Dunăre, în zona Ostrov, comuna Slobozia. La faţa locului au mers echipajele de pompieri militari, SMURD, patru echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Giurgiu şi efective ale Poliţiei de Frontieră. Se intervine pentru recuperarea celor şapte sau opt persoane care s-au salvat şi au ajuns înot pe o insulă din zona Ostrov. Ulterior, ei au constatat că lipsesc două persoane şi atunci au dat alarma”, a declarat şeful ISU Giurgiu.

Potrivit acestuia, cele două persoane sunt date dispărute.

Este posibil ca aceste două persoane să fi ieşit pe cealaltă parte a braţului, nu putem afirma cu certitudine în acest moment că sunt înecate, repet, sunt date dispărute. Se intervine pentru recuperarea persoanelor aflate pe insulă, nu e nimeni rănit, sunt foarte speriaţi şi, în funcţie de evaluările medicale, vor primi îngrijiri la faţa locului şi, după caz, vor ajunge şi la spital. Probabil că e posibil să fi trecut pe celălalt mal, practic cealaltă parte a Ostrovului, care este un braţ al Dunării”, a adăugat şeful ISU Giurgiu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri