Un polițist din IPJ Giurgiu i-a cerut comandantului un porc de 160 de kg, în urma unei farse a colegilor

Vali Stan Data publicării:
porc care sta in paie la o ferma
Un polițist de la Rutieră din Giurgiu, victima unei farse, i-a cerut comandantului un porc de 160 de kg Foto: Guliver/GettyImages

Este anchetă la IPJ Giurgiu, după ce un polițist i-a cerut comandantului său să îi dea un porc de Crăciun. Agentul a fost păcălit de un coleg, care i-a spus că șefii instituției sunt obligați prin lege să îl recompenseze cu un porc, iar masa animalului este stabilită în funcție de vechimea sa în Poliție. 

Agentul este polițist la Rutieră în județul Giurgiu. Totul a început după ce un coleg, tot polițist, l-a păcălit spunându-i că oamenii din conducere sunt obligați ca în perioada sărbătorilor să-i ofere un porc de Crăciun. El a crezut această glumă și imediat a întocmit un raport care a ajuns pe masa comandantului unității. În document, agentul a spus că are o vechime în Poliție de 4 ani și, prin urmare, ar vrea un porc care să cântărească 160 de kg.

„Am onoarea să vă expun următoarele: vă rog să aprobați repartizarea unui porc de Crăciun conform ordonanței nr. 114/2018 din data de 17.11.2021. Având în vedere că am o vechime de 4 ani la Serviciul rutier Giurgiu, aș dori să aibă greutatea în jur de 160 kg. Față de cele expuse, rog dispuneți” - a scris polițistul în „Raportul” său datat 19.11.2021 și adresat șefului Serviciului Rutier Giurgiu.

cerere facuta de un politist din giurgiu catre comandant pentru a i se da un porc

În momentul în care comandantul a văzut acest raport, a demarat o anchetă și acum se fac erificări. Conducerea unității de poliție încearcă să-i identifice pe agenții glumeți. Dacă se ajunge la concluzia că aceștia au încălcat anumite regulamente interne, pot fi sancționați.

Oamenii din conducerea Poliției Giurgiu reamintesc că nu există nicio lege și nicio ordonanță de urgență care să le permită să dea agenților din subordine porci de Crăciun.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri