Un polițist în vârstă de 49 de ani s-a sinucis, în Suceava

Data actualizării: Data publicării:
politist sinucidere

Poliţia Română este zguduită de încă un gest extrem. Un agent din Suceava în vârstă de 49 de ani şi-a luat zilele fără nicio explicaţie.

Cei care îl cunoşteau spun însă că de doi ani avea numai necazuri. Fusese implicat într-o altercaţie şi avea de plătit 40 de mii de euro daune.

Singur pe lume după divorţ, bărbatul încercase să îşi găsească liniştea şi se pensionase, dar a fost nevoit să se întoarcă la serviciu pentru că vechimea în muncă i-a fost greşit calculată.

În urmă cu câteva zile, un polițist de la Pitești și-a împușcat mortal copilul și apoi s-a sinucis

Devastat de durerea unui divorţ şi chinuit de gândul că fiul lui va creşte fără el, un tânăr de 29 de ani din Pitești a pus mâna pe pistol într-un moment de rătăcire. El s-a sinucis pe 3 noiembrie, dar nu înainte să-și omoare fiul, în vârstă de trei ani.

Tragedia arată din păcate încă o dată cât de indiferent este statul cu cei oricum măcinaţi de tensiunea unei meserii periculoase. În topul motivelor de stres, despărţirile sunt pe primul loc. Şefii poliţistului nu s-au gândit să îl trimită însă la psiholog ori să îl sfătuiască să îşi ia concediu, iar omul a clacat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri