Sari la conținut
News Alert

Vaslui | Tânăr decapitat în urma unui grav accident, după ce a intrat cu maşina într-un autocamion staţionat

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, accidentul s-a petrecut la câteva sute de metri de intrarea în municipiul Vaslui dinspre Bârlad, după ce tânărul de 39 de ani a intrat în plin cu maşina pe care o conducea într-un camion staţionat în afara părţii carosabile, în faţa unui depozit de materiale de construcţii.

Astfel, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei autoturismului, pe un sector de şosea în curbă, a pătruns pe sensul opus de mers şi apoi s-a izbit violent de camionul parcat.

„În urma impactului, conducătorul auto a murit pe loc, fiind singur în autoturism în momentul în care s-a petrecut accidentul. În maşină, au fost găsite o serie de documente, însă identificarea şoferului urmează să fie făcută de către rudele contactate de poliţişti”, a declarat, duminică, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Poliţiştii vasluieni vor stabili, în baza analizelor de laborator, dacă tânărul de 39 de ani era băut în momentul în care a provocat accidentul rutier.