VASLUI. Trei bărbaţi au fost arestaţi pentru viol şi lipsire de libertate

Data publicării:
catuse5425080 20mediafax 20foto 20adrian 20piclisan-41896

Potrivit poliţiei, doi dintre bărbaţi, în vârstă de 29 şi 39 de ani, au plecat cu un taximetru din municipiul Vaslui la un prieten de-al lor, de 22 de ani, din localitatea Târzii, unde cei trei au consumat mai multe sticle cu vin. Apoi, bărbaţii s-au urcat în maşina cu care veniseră şi s-au dus la o locuinţă din Curteni, de unde cel mai în vârstă dintre ei a scos cu forţa o tânără de 22 de ani, în pofida opoziţiei concubinului acesteia.

Ulterior, tânăra a fost urcată pe bancheta din spate a taximetrului şi a fost obligată de către doi dintre bărbaţi să întreţină relaţii sexuale cu ei în timp ce se deplasau cu maşina spre Vaslui. Ajunşi în oraş, cei trei bărbaţi au dus-o pe tânără într-o garsonieră unde au violat-o din nou.

"Concubinul tinerei a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a sesiza incidentul. Un echipaj al Secţiei de Poliţie Rurală Huşi a reuşit să-i identifice pe cei trei suspecţi în timp ce se întorceau cu un alt taximetru spre satul Curteni, fiind duşi la sediul Poliţiei din Huşi pentru a fi audiaţi", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub.

Bărbaţii au fost reţinuţi de poliţişti, apoi au fost prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă. Magistraţii Judecătoriei Huşi au admis cererea Parchetului şi au dispus arestarea preventivă a acestora, sub acuzaţia de violare de domiciliu, viol şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri