VIDEO. Atac la o casă de amanet din Capitală. Un bărbat mascat l-a stropit cu benzină pe angajat

Data actualizării: Data publicării:
un barbat stropeste cu benzina angajatul unei case de amanet
Atac la o casă de amanet din Capitală. Un bărbat mascat l-a stropit cu benzină pe angajat.

Atac la o casă de amanet din Capitală. Un bărbat mascat l-a stropit cu benzină pe angajatul casei. Surse din poliție spun că atacatorul este acum căutat.

Corina Matlinschi, jurnalist Digi24: Atacul a fost surprins de camerele de supraveghere din casa de amanet. Pe imagini se vede un bărbat cu șapcă pe cap, mascat și cu mănuși care intră și îl stropește pe angajatul amanetului cu o substanță adusă într-o sticlă.

Acesta nu a reușit din fericire să aprindă focul, se dezechilibrează și fuge din casa de amanet, iar după el iese angajatul, care a și sunat imediat la 112.

În aceste momente, acolo sunt criminaliștii, încearcă să strângă probe. Autorul atacului nu ar fi lăsat amprente, dovadă că s-a pregătit pentru acest atac, însă anchetatorii încearcă să strângă orice fel de probe pentru a afla cine este atacatorul.

În paralel, a fost audiat și angajatul casei de amanet, iar polițiștii au cerut sprijin și încearcă acum să refacă traseul bărbatului și să îl găsească pentru a vedea exact cine este, și de ce a vrut să dea acest atac în amanet, ce urmărea cu exactitate.

Atacul a avut loc în Sectorul 3

„La data de 12 ianuarie 2024, în jurul orei 18:10, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 12 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în timp ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în incinta unei societăţi comerciale de tip amanet, din Sectorul 3, ar fi intrat un alt bărbat, care ar fi avut faţa acoperită, ar fi aruncat cu un lichid pe geamul din interior, după care ar fi părăsit locaţia”, a transmis, vineri seară, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că la adresă s-au deplasat de urgenţă poliţişti, care au demarat cercetările în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi depistării bărbatului în cauză.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri