VIDEO. Doi tineri au murit într-un accident de motocicletă la Satu Mare. Șoferul avea o cantitate mare de droguri într-un rucsac

Data publicării:
politisti langa o motocicleta
Doi tineri au murit într-un accident de motocicletă la Satu Mare. Șoferul avea o cantitate mare de droguri într-un rucsac. Foto: Captură TV Digi24

Un tânăr de 20 de ani și prietena lui în vârstă de 18 ani au murit într-un accident cu motocicleta, în Satu Mare. Vehiculul cu două roți a intrat în plin în spatele unui autoturism care circula în aceeași direcție, pe drum drept. Șoferul avea rucsacul plin cu droguri.

Bogdan Băcilă, jurnalist Digi24: Accidentul a avut loc sâmbătă, 9 septembrie, pe un bulevard din Satu Mare. Motociclistul a intrat cu viteză în spatele unui autoturism care circula în aceeași direcție. Lângă tânărul de 20 de ani care a decedat pe loc, pe motocicletă se mai afla o fată de 18 ani care a decedat la spital.

Presa locală din Satu Mare scrie că asupra șoferului motocicletei a fost găsit un rucsac cu o cantitate semnificativă de droguri. Într-o postare a Sindicatului Europol se vorbește însă și despre ipoteza rezonabilă ca tânărul care conducea motocicleta să se fi și aflat sub influența unor substanțe interzise.

Motociclistul ar fi avut asupra lui metamfetamină și canabis, potrivit sursei citate.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri