VIDEO. Viteza a fost cauza accidentului în care trei tineri au murit, pe DN1, în Bihor

Data actualizării: Data publicării:
accident DN1 Gheghie

Viteza prea mare a autoturismului a fost cauza accidentului petrecut sâmbătă seara pe DN1, în localitatea bihoreană Gheghie – este concluzia primelor cercetări ale poliţiştilor rutieri. Trei tineri au murit carbonizaţi după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit cu un TIR şi a luat foc.

Accidentul s-a produs în jurul orei 22:55 a serii de sâmbătă. Autoturismul în care se aflau tinerii avea o viteză prea mare pentru şoseaua umedă, spun oamenii legii.

„Din primele verificări rezultă că şoferul unui autoturism marca BMW care circula pe ruta Cluj-Oradea nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune frontală cu un autocamion care circula pe sensul opus, în mod regulamentar”, a declarat subcomisarul Adrian Cioară, şeful Serviciului Rutier Bihor.

Toţi cei trei tineri aflaţi în autoturism, doi de 20 de ani şi unul de 24 de ani, au murit pe loc. Familiile au fost anunţate şi au venit de urgenţă la locul accidentului. Mama unuia dintre pasageri - un bărbat de 24 de ani, întors cu o zi înainte din Austria pentru o nuntă în familie - era în stare de şoc şi încerca să înţeleagă cum a fost posibilă tragedia.

„A fost puţin ud şi cum are tracţiune pe spoate maşina, mă gândesc că nu a fost atent băiatul ăla care a condus şi...
- A derapat?
- Nu ştiu...”

„A murit în urma impactului. Nu a avut şanse, chiar dacă nu ardea maşina”, spune un apropiat al tânărului decedat.

Traficul în zona accidentului a fost oprit timp de mai bine de patru ore, timp în care circulaţia a fost deviată pe o rută ocolitoare.

Reporter: Andrada Reşte / Editor web: Adrian Laboş
Operator: Ticu Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri