VIDEO. Incendiu într-un bloc turn din Berceni

Data actualizării: Data publicării:
incendiu monaco towersw

Incendiul s-a produs într-un apartament de la etajul 19. Locatarii de la etajele inferioare au fost evacuați din cauza fumului.

ACTUALIZARE. Pompierii au reușit să stingă incendiul.

Incendiul are loc în clădirea Monaco Towers, din Berceni.

O suprafață semnificativă este cuprinsă de flăcări, a spus Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU București.

Acesta a precizat că mai multe echipe de salvatori caută eventuale persoane surprinse de flăcări, în timp ce alți pompieri încearcă să stingă flăcările.

„Este vorba despre un incendiu care se manifestă cu ardere intensă la etajul 19 al acestui imobil. Există informaţii contradictorii referitoare la posibilele persoane surprinde. Tocmai de aceea în acest moment avem echipe constituite de căutare şi salvare şi concomitent operaţiuni pentru stingerea incediului. Fumul s-a propagat şi pe verticală în casa scării şi a fost necesar să evacuăm o parte dintre locatarii de la etajele inferioare. În acest moment, aşa cum am precizat, efortul nostru se concetrează pentru identificarea posibilelor persoane rămase surprinse pe acest etaj şi mai cu seamă în încăperea de unde a pornit incendiul. Este un incendiu intens, flăcările s-au văzut din exterior. În acest moment se mai vede doar fum din exteriorul clădirii semn că este vorba de o suprafaţă semnificativă afectată de incendiu”, a spus Daniel Vasile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri