Exerciţii militare cu muniţie de război în Poligonul Babadag, toată luna aprilie. Traficul este restricţionat în zona Enisala

Data publicării:
trageri cu artilerie in poligon
Exercițiile de la Babadag vor dura toată luna aprilie. Foto: Facebook / MApN

Poligonul din apropierea oraşului Babadag găzduieşte, începând de luni, noi exerciţii militare cu muniţie de război, iar traficul între satele Enisala şi Sălcioara este restricţionat, a anunţat Consiliul Judeţean Tulcea.

Tragerile cu muniţie de război se desfăşoară ziua şi noaptea, până la finele acestei luni, în fiecare zi lucrătoare a săptămânii (luni-vineri), între orele 9.00 şi 23.59.

„Circulaţia pe drumul judeţean 222 între localitatea Enisala şi localitatea Sălcioara va fi restricţionată prin amplasarea a două bariere, iar tragerile se vor executa fără întrerupere, pe intervale de 60 de minute cu pauze de 15 minute între ele, pentru decongestionarea traficului rutier. Pentru rezolvarea unor situaţii de urgenţă se va lua legătura în mod obligatoriu cu Centrul secundar de Instruire pentru Luptă «Babadag» la numărul de telefon 0240/562805”, se arată într-un anunţ al CJ Tulcea, care citează o adresă a Ministerului Apărării Naţionale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Şoferii care vor să ajungă din satul Sălcioara în Enisala sau invers sunt rugaţi să folosească ruta alternativă care include în traseu oraşul Babadag şi satul Jurilovca, rută care presupune un ocol de zeci de kilometri.

„Nerespectarea recomandărilor prezentate mai sus poate duce la consecinţe grave de care Unitatea Militară 02025 Babadag nu se face răspunzătoare”, se mai arată în sursa citată.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri