Video Imagini dramatice. Cozi de ambulanțe pe 3 rânduri în fața Spitalului Universitar. Îmbrânceli între un pacient și paznici

Data publicării:
ambulante la coada in fata spitalului universitar
În fața Spitalul Universitar sunt cozi de ambulanțe. Foto: Digi24

Situație gravă în Capitală, unde, în fiecare zi, numărul crescut al infectărilor solicită la maximum spitalele. În fața Spitalul Universitar sunt cozi de ambulanțe pe trei rânduri, iar pacienții, atât cei infectați cu COVID-19, cât și cei cu alte probleme medicale, așteaptă cu orele să fie internați.

Ambulanțe, inclusiv una de victime multiple, stau cu orele în fața Spitalului Universitar din București pentru a lăsa pacienți.

Sunt și omeni care nu au COVID, dar au ajuns la spital pentru alte urgee. Și ei așteaptă ore întregi să fie preluați de medici. Un bărbat care spunea că așteaptă de mult a încercat să intre în spital, dar nu a fost lăsat. S-a ajuns la o îmbrânceală între el și paznicii spitalului și a fost chemată și poliția.

Spitalele sunt aglomerate din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19. Un angajat al IGSU a povestit pentru Digi24 că a așteptat 6 ore în fața unui spital din București până când pacientul pe care îl transporta a fost preluat de medici.

Șeful DSU, Raed Arafat, spunea că transferul pacienților între spitale se face foarte greu în București. Din acest motiv, un autocar a fost transformat în salvare, pentru a transporta câte 10 pacienți.

Spitalele din Capitală sunt pline, în principal cu pacienți nevaccinați care se îmbolnăvesc de COVID-19 și au nevoie de ajutor medical.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri