Inaugurat cu fast în prezența lui Liviu Dragnea, bazinul din Focșani este în continuare închis

Data publicării:
Dragnea Majorete Focsani agerpres_10964964

La o lună după inaugurarea la care au participat Marian Oprişan şi Liviu Dragnea, bazinul olimpic din Focşani este tot închis. Administratorii încă nu au reuşit să angajeze personal care să aibă grijă de investiţia de 32 de milioane de lei făcută de Guvern.

Complexul olimpic a fost inaugurat la finalul lunii martie de şeful PSD Liviu Dragnea şi de preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan. Cu toate acestea, niciun localnic nu a înotat până acum în bazin. Explicaţia?

Instituţia noastră a demarat deja procedurile pentru angajarea personalului care va deservi bazinul. Este vorba despre 20 de posturi, pentru experţi sportivi, muncitori de întreţinere, deci personal tehnic, şi casieri. În următoarele zile vor avea loc interviurile. Bazinul de înot va fi deschis în cel mai scurt timp posibil”, a declarat Mihaela Gârleanu, purtător de cuvânt CJ Vrancea.

Reporter: Deci nu putem intra, nu, să înţeleg?

Paznic: Nu, în nici un caz, fără aprobare nu.

Autorităţile au anunţat şi preţurile de intrare: pornesc de la 25 de lei pe zi dar pot ajunge la 230 de lei pe zi pentru înotătorii care îşi închiriază un culoar întreg.

Localnic: Mai trebuiesc cheltuiţi nişte bani, cât a cheltuit până acum, mai dă pe jumate.

Reporter: Dar de preţurile de intrare ce părere aveţi.

Localnic: E cam mare, pentru traiul din Focşani. E cam mare.

Baza sportivă a costat 32 de milioane de lei, bani de la Guvern.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri