Anchetatorii vor săpa 20 de gropi în curtea lui Gheorghe Dincă. Detaliul ciudat descoperit la pereții casei

Data actualizării: Data publicării:
gheorghe dinca caracal duba politiei
Suspectul Gheorghe Dincă adus cu duba Poliției la locuința sa din Caracal pentru noi percheziții. Foto: Inquam Photos / Bogdan Dănescu

Casa lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul ororilor din Caracal, se dovedește o uriașă provocare pentru criminaliști. Aceștia vor să fie siguri că nu le scapă niciun indiciu important pentru anchetă, așa că vor folosi un scaner pentru a verifica pereții locuinței. Vor folosi un aparat similar celui care a scanat curtea bărbatului de 66 de ani şi care a descoperit cel puţin zece locuri în care s-au făcut săpături.

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu: „Încep să apară victime, mai noi, mai vechi, încep oamenii să vorbească, încep să aibă curaj.”

Gheorghe Dincă a mai adunat o plângere la şirul de acuzaţii care i se aduc. Departe de camerele de luat vederi, o femeie le-a povestit procurorilor că ar fi fost agresată sexual de Gheorghe Dincă. Potrivit plângerii sale, faptele ar fi avut loc în urmă cu peste 20 de ani.

Plângerea victimei se adaugă declaraţiei dată săptămâna trecută de o femeie de 49 de ani, care le-a povestit procurorilor că a fost violată de Gheorghe Dincă în urmă cu câteva luni, după ce individul a dus-o la el acasă, pentru a-i lucra în grădină.

Tonel Pop: „Nu am ideea exact câte plângeri, dar vă spun că veţi avea surprize.”

În paralel, la casa ororilor din Caracal, criminaliştii verifică fiecare bucată de pămân din curtea inculpatului. Au de săpat în peste 20 de gropi, descoperite de scanerul care a radiografiat proprietatea. Şi pereţii casei le ridică semne de întrebare anchetatorilor. Aceștia vor să vadă ce ascund, pentru că suspectul principal ar fi putut să ascundă dovezi.

Tonel Pop: „După ce că avea un strat de ciment, mai dădea unul, așa periodic. Eu cred că ascundea probe, pereții aia mereu încerca să îi mai acopere cu ceva, nu un glet normal, atenție, ciment peste ciment.”

Procurorii încearcă să afle dacă Gheorghe Dincă actiona singur sau dacă a avut complici.

Reporter: Aveți informații despre Dincă?

Remus Rădoi: Nu.

Reporter: Îl cunoșteați?

Remus Rădoi: Nu.

Remus Rădoi, interlopul căruia polițiștii îi cereau informații despre mașina lui Gheorghe Gincă, a dat declarații în fața anchetatorilor, după două încercări eșuate.

Redactor web: George Costiță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri