Esteticianul care a mutilat 10 femei, cercetat și pentru corupere sexuală. Anchetatorii au văzut fișierele video din calculatorul lui

Data actualizării: Data publicării:
silicon mamar pentru operatie
Ancheta în dosarul medicului estetician acuzat că ar fi mutilat peste zece femei a fost extinsă. FOTO: Getty Images

Ancheta în dosarul medicului estetician acuzat că ar fi mutilat peste zece femei a fost extinsă. Anchetatorii au găsit în calculatorul medicului înregistrări video în care acesta avea un comportament deviant în fața propriului copil.

De altfel, ancheta a fost extinsă și pentru corupere sexuală și rele tratamente aplicate minorului.

Medicul va da declarații miercuri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.

Zece femei îl acuză pe medicul estetician că le-a mutilat, deși le-a promis operații care le vor face mai frumoase.  

Anchetatorii constănțeni au început ancheta în luna decembrie a anului trecut după ce Colegiul Medicilor a primit două plângeri.  

Mircea Gherasim, avocatul unei victime: "S-a simțit rău imediat după operație, i-a transmis domnului doctor că se simte rău. I s-a comunicat de către acesta să aibă răbdare că o să se vindece, dar nu s-a întâmplat asta. În esență a fost o operație chirurgicală pentru implanturi mamare și s-a terminat prin o infecție foarte urâtă și cu pierderea unei alveole mamare."

Medicul estetician se lăuda acum 4 luni pe rețelele sociale cu intervențiile reușite: "Rezultatul este personalizat și exact cum îl doriți. Este o procedură rapidă și rezultatul spontan și se poate repeta cat ar fi nevoie pentru aspectul dorit".

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri