Explicația crimei din ziua de Crăciun, din Iași: și-a ucis cel mai bun prieten din cauza unui dans

Data publicării:
ancheta politie, banda nu treceti_INQUAM_PHOTOS_George_Calin
Foto: InquamPhotos/George Călin

Un tânăr de 22 de ani din județul Iași şi-a omorât prietenul într-o benzinărie din Nicolina, de Crăciun. Scandalul dintre cei doi bărbaţi începuse după ce unul dintre ei încercase să danseze în discotecă cu sora celuilalt, relatează Ziarul de Iași.

crima-benzinarie-iasi
Rudele și prietenii bărbatului ucis în benzinărie au aprins lumânări la locul crimei. Foto: Ziarul de Iași

Cei doi bărbați făceau parte dintr-un grup de șase persoane din comuna Ciurea și se întorceau de la o discotecă din comuna Mogoșești.

Crima a avut loc miercuri dimineață, în jurul orei 4:30, într-o benzinărie din cartierul Nicolina.

A.D.C., în vârstă de 22 de ani, şi prietenul său cel mai bun, I.C., de 34 de ani, deoarece acesta din urmă ar fi insistat să danseze cu sora lui, împotriva voinţei ei.

Agresorul i-a dat un pumn prietenului său, iar acesta a căzut la pământ. Victima a fost lovită apoi de mai multe ori cu picioarele în cap.

Ceilalți tineri din grup, văzând că prietenul lor nu mai mișcă, au sunat la 112, iar o ambulanță a ajuns rapid la fața locului. S-a încercat resuscitarea persoanei rănite, însă aceasta nu a răspuns la manevre și a fost declarat decesul.

Speriat de ceea ce a făcut, tânărul de 22 de ani a fugit, însă a fost depistat de polițiști și a fost prins. Polițiștii au deschis dosar penal pentru omor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri