Judecătorul Ionuţ Matei, ameninţat înaintea procesului lui Gregorian Bivolaru

Data publicării:
GREGORIAN BIVOLARU 270319-Mediafax Foto-Catalina Filip

udecătorul Ionuţ Matei a primit acasă o scrisoare de ameninţare. În scrisoare i se cerea să nu ia o decizie de condamnare a lui Gregorian Bivolaru, întrucât, în caz contrar, el şi familia sa vor suporta consecinţele.

Scrisoarea este semnată „Noi, cei indignaţi”.

Judecătorul a arătat astăzi presei, această scrisoare. El a spus că în plicul primit se afla şi un CD, pe care nu l-a deschis şi pe care îl va duce la poliţie. Magistratul a subliniat că va depune o plângere penală. El a afirmat că nu se va lăsa intimidat de aceste ameninţări.

Ceilalţi colegi ai magistratului au spus că astfel de practici sunt frecvente şi nu le vor mai tolera.

Câţiva zeci de simpatizanţi ai MISA au protestat la instanţa supremă, unde s-a judecat ultimul termen în acest proces.

Liderul MISA a fost arestat în România, în 2004, fiind acuzat de trafic de carne vie şi abuz asupra minorilor. A reuşit să fugă din ţară şi a ajuns în Suedia, unde a primit azil politic. O adeptă MISA din Finlanda, care a vrut să-şi întâlnească liderul spiritual, a susţinut însă că Gregorian Bivolaru, liderul Mişcării pentru Integrare Spirituală în Absolut, s-a mutat din Suedia la Paris.  

Gregorian Bivolaru şi-a schimbat şi numele în Magnus Aurolssonşi ar locui într-un apartament, situat în cartierul parizian Pigalle, în apropiere de Moulin Rouge, un cartier plin de cluburi de striptease şi sex-shopuri.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri