Părinții victimelor lui Vlad Pascu sunt revoltați. Judecătoarea a întrebat la proces dacă unul din tinerii morți e în sală

Data actualizării: Data publicării:
Tatăl unuia dintre tinerii morți în accidentul de la 2 Mai.
Tatăl unuia dintre tinerii morți în accidentul de la 2 Mai. Foto: Digi24.

O scenă revoltătoare a avut loc la Judecătoria Mangalia, unde s-a amânat procesul lui Vlad Pascu, tânărul care a provocat tragedia de la 2 Mai. Judecătoarea l-a întrebat pe tatăl băiatului care a murit în accident dacă fiul său e în sală. Bărbatul a izbucnit în lacrimi pe treptele judecătoriei. Procesul a fost amânat din nou, pentru că Vlad Pascu a rămas fără avocați.

- Judecătoria Mangalia nu este...când mi-a spus dacă băiatul meu e în sală... N-am văzut în viața mea un asemenea judecător. Îi vrea buletinul. M-am uitat la el.

-Ce vedeați, ce simțeați?

-Un nemernic.

-Ce-ați simțit când a luat cuvântul Vlad Pascu?

-M-am uitat în jos, n-am mai putut să mă uit în ochii lui.

Procesul lui Vlal Pascu trebuia să înceapă joi, la Judecătoria Mangalia, însă a fost amânat pentru data de 14 martie.

Vlad Pascu este judecat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului.

„Eu consider această veste o sfidare la tot ce se întâmplă, la tot ce înseamnă justiție. Nu poate să-mi spună nimeni că nu s-a știut cu cel puțin cu o zi înainte că Vlad Pascu, astăzi în loc să fie la ora 9 sau prin video, e în cu totul altă parte și că nu va fi prezent aici. Eu nu cred așa ceva. S-a știut, dar este bătaie de joc”, a spus Cătălin Dragomir, tatăl Robertei, una dintre victimele accidentului de la 2 Mai.

Pe de altă parte, Pascu rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile. Magistraţii Tribunalului Constanţa i-au respins cererea de a fi transferat în arest la domiciliu.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri