Poliția a confiscat din garajul fraților Andrew și Tristan Tate 11 mașini de lux

Data actualizării: Data publicării:
fratii tate incatusati si condusi de politisti
Milionarii britanici Andrew și Tristan Tate au fost reținuți noaptea trecută pentru trafic de persoane și viol, au primit mandat de arestare pentru următoarele 30 de zile. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Autoritățile au confiscat 11 mașini de lux de la Andrew Tate și fratele său, Tristan, după arestarea lor din 29 decembrie, pentru acuzații de trafic de persoane și viol.

Informația a fost confirmată pentru Insider de Ramona Bolla, purtător de cuvânt al DIICOT, care a mai precizat că mașinile au fost reținute ca garanții pentru plata eventualelor despăgubiri pentru victimele celor doi frați.

Deși nu au fost făcute precizări legate de mărcile și modelele mașinilor, o parte din acestea au fost fotografiate, fiind identificate printre ele un Rolls-Royce Wraith și un Aston Martin Vanquish S Ultimate. Potrivit TopGear.com, un Wraith costă cel puțin 300.000 dolari, în timp ce un Vanquish S valoarează aproximativ 250.000 de dolari.

Andrew Tate și-ar fi cumpărat Rolls-Royce-ul în urmă cu câteva luni, din Londra.

Bolla a mai spus pentru Insider că DIICOT încearcă să stabilească dacă frații Tate și-au cumpărat mașinile din banii proveniți din traficul de persoane.

Andrew Tate, fost kickboxer profesionist devenit om de afaceri, a fost arestat împreună cu fratele său și două femei pe 29 decembrie.

Frații Tate au devenit foarte cunoscuți pe rețelele sociale pentru că obișnuiau să-și etaleze bogăția, dar și pentru pentru că au făcut tot felul de afirmații controversate, între care aceea că femeile ar trebui „să fie trase la răspundere” dacă sunt violate.

Frații Tate au fost acuzați, printre altele, că au obligat șase femei să facă filme porno în folosul lor. Cel puțin una din ele a fost violată, potrivit unui comunicat al DIICOT.

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri