Sari la conținut
News Alert

Reacția Monicăi Pop la acuzațiile de abuz în serviciu și conflict de interese

Monica Pop, managerul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice, a declarat luni, pentru Agerpres, că nu a săvârșit niciun abuz în serviciu, precizând că are și o decizie de la Agenția Națională de Integritate conform căreia nu este incompatibilă.

MONICA POP - CONFERINTA DE PRESA - SPITALUL DE OFTALMOLOGIE

Monica Pop / FOTO: Inquam Photos / Adel Al-Haddad

„Nu este niciun abuz în serviciu, de niciun fel. Am de la ANI hârtie că nu este nicio incompatibilitate, care este pusă la dosar (hârtia — n.r.). Toate reclamațiile pornesc de la o asistentă care ne-a făcut vreo 500 de procese și ei știu foarte bine. Primăria nu s-a constituit în niciun fel de parte civilă. Nimic. Nu este adevărat”, a subliniat Monica Pop.

Ea a menționat că Primăria a avut mereu reprezentant în Consiliul de Administrație al spitalului. „Totdeauna reprezentantul Primăriei a fost în Consiliul de Administrație. Nu am luat hotărâri fără el. Nu este niciun fel de altă problemă. Nu am văzut încă dosarul, o să îl văd”, a mai spus Monica Pop.

Monica Pop, manager al Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București, este urmărită penal de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, fiind acuzată de abuz în serviciu și conflict de interese, conform unui comunicat al DNA.