Robert Negoiță a depus plângere împotriva lui Sebastian Ghiță. „Mi-a spus: te termin!”. Reacția parlamentarului 

Data publicării:
sebastian ghita crop - mfax

Am o plângere penală împotriva numitului Sebastian Ghiţă, deputat, care, acum o săptămână, m-a sunat şi m-a ameninţat la telefon, într-un mod josnic şi ruşinos. M-a ameninţat inclusiv cu moartea”, a declarat Robert Negoiță. El a precizat că nu a făcut și că nu face afaceri cu Sebastian Ghiță.

Mi-a spus: te termin, ai intrat pe mâna mea, o să te termin, mori de mâna mea, nu o să te las!”, a spus Robert Negoiţă.

Robert Negoiţă a refuzat să explice motivul pentru care s-a ajuns la aceste ameninţări. Neoficial, ar fi fost vorba despre discuţii aprinse între cei doi cu privire la atribuirea unor contracte.

Întrebat dacă a sesizat conducerea PSD în legătură cu acest lucru, Robert Negoiță a răspuns: Infracţiunea nu se sesizează la partid. Sun parchete pentru chestiunea asta. Infracţiunile se sesizează la parchet, nu la partid”.

Conducerea partidului a anunţat că va încerca să medieze problema.

Nu am reusit să vorbesc cu niciunul dintre ei. O să încerc să îl contactez ori pe dl. Sebastian Ghiţă, ori pe dl. Robert Negoiţă, în primul rând să încerc să aflu ce a determinat această reacţie”, a spus Liviu Dragnea, preşedintele executiv al PSD.

Deputatul PSD respinge acuzaţiile colegului de partid.

„Nu am mai vorbit cu domnul Negoiţă, nici direct şi nici la telefon, de foarte multe zile. Nu am avut niciodată legături de nici un fel. Ori a visat urât, ori l-a păcălit cineva la telefon”, a spus el la un post de televiziune.

Dosarul a fost înregistrat pe rolul Parchetului General, iar magistraţii vor decide, în primul rând, dacă încep urmărirea penală cu privire la faptele sesizate.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri