Sari la conținut

Șef din IPJ Timiș, bănuit că a luat mită

 

Vizat de anchetatori este șeful Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, un om al legii cu peste zece ani de experiență în Poliția Timiș. De-a alungul timpului, el a fost purtătorul de cuvânt al instituției, șeful Poliției din Sânnicolau Mare. El ocupa funcția curentă de anul trecut.

Potrivit unor surse, vizat este și liderul unui clan de interopi din Lugoj.

Comunicatul DNA:

„Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Timișoara efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție comise în anul 2015.

În cursul zilei de 01 februarie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 13 locații, situate în județul Timiș, dintre care două sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații, Direcției Generale Anticorupție și din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.”