Senatori audiați în dosarul de șantaj Băsescu-Firea

Data publicării:
mihai-fifor1

Mihai Fifor a ajuns în jurul orei la 12:45 la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ), unde dă declaraţii în dosarul de şantaj, după ce avocatul Gabrielei Firea a solicitat audierea acestuia în calitate de martor. Senatorul PSD nu a vrut să facă nicio declaraţie.

Mihai Fifor este senator din 2012 şi a fost preşedinte al Comisiei parlamentare de anchetă privind terenurile de la Nana.

În acelaşi dosar urmează să fie audiat şi senatorul PSD Șerban Nicolae, tot în calitate de martor propus de avocatul Gabrielei Firea, potrivit unor surse judiciare.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a fost audiat, în 24 martie, în dosarul în care senatorul Gabriela Firea îl acuză de şantaj.

Am dat o declaraţie completă pentru a clarifica lucrurile. Tot ce este necesar am declarat”, a afirmat fostul preşedinte Traian Băsescu, la ieşirea din sediul PICCJ.

Fostul şef al statului a fost şi în 18 martie la Parchetul instanţei supreme, însă atunci el nu a fost audiat, ci doar i s-a adus la cunoştinţă faptul că este urmărit penal pentru şantaj.

Citiți și
Reacția Gabrielei Firea după ce Parchetul General a decis începerea urmăririi penale în cazul lui Traian Băsescu
Traian Băsescu publică un contract între Crescent și o firmă administrată de Gabriela Firea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri