Principalul suspect în cazul băiatului de 14 ani ucis a dezvăluit motivul crimei: „I-am dat la Poliţie, dar nu se întâmplă nimic”

Data actualizării: Data publicării:
colaj_suspect
Foto: vremeanoua.ro

Un copil de 14 ani din județul Vaslui, dispărut de o săptămână de acasă, a fost găsit fără suflare luni după-amiază. Pentru că pe trupul băiatului au fost găsite urme de agresiune, cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, existând suspiciunea de omor. Principalul suspect este patronul unui magazin din zonă.

Sebastian plecase în mod voluntar de acasă în data de 23 februarie. Două zile mai târziu, rudele au sesizat Poliția de dispariția copilului, relatează vremeanoua.ro. De atunci, oamenii legii au desfășurat activități specifice, în vederea depistării persoanei dispărute.

Luni după-amiază, copilul a fost găsit mort, într-o râpă de lângă localitatea Oțeleni. Din primele informații, se pare că băiatul a fost ucis cu un par.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru omor, cazul fiind preluat de către un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

În acest caz a fost identificat și un suspect. Este vorba despre patronul unui magazin din localitatea Dimitrie Cantemir.

În urmă cu aproximativ un an de zile, băiatul ar fi spart magazinul acestuia împreună cu alți doi copii și, pentru a-și acoperi urmele, i-ar fi dat și foc.

Zilele trecute, cei doi s-au întâlnit din nou. Potrivit unor surse citate de vremeanoua.ro, există imagini în care se poate observa cum patronul magazinului l-a băgat pe copil într-o mașină, acestea fiind și ultimele imagini cu băiatul în viață.

Suspectul a fost adus luni seara la Parchet, pentru a fi audiat.

El a declarat într-o filmare mai veche de pe pagina sa de Facebook, potrivit Adevărul, de ce a recurs la acest gest: „I-am dat la Poliţie, dar văd că de ceva timp nu se întâmplă nimic. Treaba (incendiul n.red.) s-o întâmplat în seara de 26 noiembrie. La ora 12.35 ne-a sunat soacra că arde tot. La 12 şi 17 minute se văd pe camerele de la şcoală cum cineva trece cu maşina doar cu o poziţie. Este acela care nu vrea să recunoască că a dat foc, unul dintre cei care nu vrea să recunoască. Unul o recunoscut că da şi el a fost. Deci puteau să ardă oameni de vii aici.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri