Ucisă în Italia: O româncă a fost găsită înjunghiată la Rimini

Data publicării:
romanca

O româncă în vârstă de 33 de ani care lucra în Italia a fost ucisă cu brutalitate chiar înainte de a reveni în ţară. Femeia, care lucra la o pensiune din staţiunea Rimini, a fost înjunghiată în inimă. Tânăra urma să se întoarcă joi seară acasă, în România, odată cu încheierea sezonului estival din Italia. Poliţiştii spun că este vorba despre un caz dificil, pentru că nu există martori şi nici indicii cu privire la crimă. Femeia era aşteptată acasă de soţul ei şi copilul celor doi.

Românca era cameristă la Pensiunea „Scilla” din Rivabella, un cartier al staţiunii Rimini, pe litoralul Mării Adriatice. Patronul pensiunii a găsit-o pe tânără în bucătăria situată la etajul clădirii, înjunghiată în piept.

Deocamdată, poliţia nu are în vizor nici un suspect. „Este un caz foarte dificil: nu sunt urme, martori, indiciile sunt foarte puţine. Dar, oricum ar fi, trebuie să rezolvăm acest caz de omucidere”, a declarat Nicola Vitale, şeful Poliţiei din Rimini.

Cei care au cunoscut-o pe româncă spun că era o femeie foarte retrasă. „Nu am văzut-o în compania nimănui. Seara se întorcea singură, era foarte liniştită”, spun cei din zonă.

În momentul crimei, în pensiune nu mai era cazat nici un turist, sezonul estival fiind încheiat. Românca voia să plece acasă încă de săptămâna trecută, dar la rugămintea patronului şi a fiului acestuia a decis să mai rămână şapte zile pentru a termina curăţenia.

Femeia tocmai îşi primise salariul pe întregul sezon şi se pregătea să se întoarcă joi după-amiază în România, unde o aşteptau soţul şi băieţelul ei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri