Victor Ponta, declaraţie descalificantă la adresa ministrului Justiţiei

Data publicării:
ponta profil fb

 

FOTO Facebook

ACTUALIZARE 17.05. "Mie mi se pare totuși că drepturile fundamentale nu sunt un lux. Așa mi se pare mie. Dacă am greșit, 'voi urmări cu atenție și preocupare' de acum încolo. Nu m-am pronunțat pe ordonanță (n.r. — privind interceptările), că nu sunt eu cel care trebuie să mă pronunț. Un ministru care spune că drepturile fundamentale ale omului în anul 2016 sunt un lux ori e căzut în cap, ori trebuie să plece căzută de Parlament. Așa cred eu. Dacă greșesc... Dvs., dacă sunteți bucuroși că drepturile fundamentale sunt un lux, atunci rămânem așa", a declarat Victor Ponta la finalul ședinței grupurilor parlamentare PSD.  


M-am ținut departe de discuțiile din ultima perioadă. Dar când văd un ministru al Justiție dintr-o țară membră UE că gândește și acționează ca o kaghebistă sinistră fac un apel către toți cetățenii încă liberi din România - drepturile noastre fundamentale NU sunt "un lux teoretic"!

Dacă iar tăcem de frică vom ajunge mult mai rău decât în anii 50 când comuniștii (cu exact aceeași gândire ca Madam Prună sau Macovei) au distrus această țară!

Vă propun să nu tăcem de data asta!

Update - acum am inteles de unde a deprins Doamna Pruna aceste apucaturi securiste - de acasa, de la tatal ei! Bravo, asta da "un altfel de politica"?”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Citiţi şi:

Raluca Prună: Este fals să se spună că am reînfiinţat o direcţie a Securităţii. Nu putem combate terorismul în mod amatoristic


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri